четвер, 31 березня 2016 11:26

Туреччина планує прийняти 1 млн українських відпочивальників

Туреччина планує прийняти 1 млн українських відпочивальників

Минулого року Туреччину відвідало близько 700 тис українців, в цьому році туроператори збільшують кількість чартерних авіарейсів на 30-40%. Турецькі готелі готові через відсутність росіян готові робити знижку 20-30%. Росіян планують компенсувати іранцями, індійцями, українцями і європейцями, повідомив міністр культури і туризму Туреччини Махір Унал.

Про це пише Bigmir.net.

"Звичайно, через проблеми у взаєминах з Росією спостерігається скорочення кількості російських туристів. Але ми його компенсуємо за рахунок інших країн. Іран, Індія, Україна, країни Європи. Цього року ми розраховуємо на збільшення туристичного потоку на 30% і плануємо прийняти близько 1 млн відпочивальників з України ", - сказав міністр.

На початку 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року кількість українських туристів, які відвідали або забронювали тур до Туреччини, зросла приблизно на 15%.

Махір Унал запевнив, що в туристичних регіонах відсутня загроза для безпеки.

"Нещодавно в Анталії проходила зустріч Великої двадцятки, готуємося до проведення Antalia Expo за участю представників 52 країн. У Анталії, Мулі, Стамбулі безпечно", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Туреччина планує прийняти 1 млн українських відпочивальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути