середа, 09 березня 2016 13:17

Навесні найдешевша подорож до Європи обійдеться у 100 євро

Навесні найдешевша подорож до Європи обійдеться у 100 євро
Фото Ольги Кузьменко

У міжсезоння найвигідніші подорожі закордоном за європейським маршрутом. Про те, куди найзручніше і надешевше їхати навесні, Gazeta.ua розповіла очільниця агенції "Самотур" Ольга Кузьменко.

"Весна - це найкраща пора для подорожей Європою. Також актуальна Турція та Грузія єкскурсійна. Для найекономніших туристів можливий бюджет для вікенд-туру близько 150 євро. Наприклад, до Східної Європи, а саме - до Польщі, Чехії, Угорщини, можна доїхати автобусом зі Львова або Києва. Бюджет такої подорожі може бути від 100 євро з людини", - уточнює Ольга Кузьменко.

Від 250 євро доведеться навесні викласти за мандри Центральною та Північною Європою - Францією, Італією, Німеччиною, Нідерландами.

"Туди найзручніше дістатися літаком, відтак і ціна вища. Однак і тут є свої хитрощі для економних туристів. Скажімо, купити квиток на автобус до Польші і потім здійснити авіапереліт бюджетною авіакомпанією. Наприклад, у більшість Скандинавських країн можна долетіти за 20 євро в обидва боки. Таким чином тур автобус плюс переліт може коштувати туристу від 150 євро", - каже Кузьменко.

Навесні радять їхати також до Азії. Однак через далеку дорогу азійський напрямок обійдеться щонайменше в 700 євро.

"В азійських країнах узимку зазвичай занадто холодно, а влітку сезон дощів, тому навесні радимо відвідати також і цей напрямок. До Азії є гарні пропозиції з пересадкою в Дубаї. Наприклад, подорож до Шрі-Ланки, Індії, Непалу може коштувати від 700 єро з людини", - відзначають у "Самотурі".

Зараз ви читаєте новину «Навесні найдешевша подорож до Європи обійдеться у 100 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути