субота, 30 квітня 2016 10:54

9 % переселенців можуть отримувати виплати

9 % переселенців можуть отримувати виплати

9% з зареєстрованих переселенців можуть отримувати виплати.

З 40 тисяч перевірених внутрішньо переміщених осіб (ВПО) лише 9% можуть отримувати виплати відповідно до цього статусу, повідомив глава департаменту фінансів соціальних програм Міністерства фінансів України Андрій Рязанцев. Повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він також додав інформацію щодо виплат: "Ми опрацювали 4 млн 29 тис. виплат, а також 342,2 тис. виплат, до яких ми маємо різноманітні зауваження. Це близько 9% від перевірених. А 9% від 48,4 млн всіх соцвиплат - це 4 млн 356 тис. виплат з підозрами. Не менше 5 млрд. грн втрат на місяць, якщо брати мінімальну пенсію. Тобто, враховуючи наші прогнози, близько 60 млрд. грн бюджету можуть йти на незаконні соцвиплати ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найскладніше для переселенців - знайти роботу, найлегше - влаштувати дітей в садок - волонтер

Нагадуємо, що в Дніпропетровську за сприяння міжнародного благодійного фонду Карітас відкрився найбільший в Україні недержавний Центр соціальних послуг. Тут комплексно зможуть отримувати допомогу понад 13 тисяч осіб на рік.

Зараз ви читаєте новину «9 % переселенців можуть отримувати виплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути