субота, 30 липня 2016 02:58

У Маріуполі побилися учасники акції "проти корупції"

У Маріуполі побилися учасники акції "проти корупції"
Фото: dn.npu.gov.ua

Активісти у Маріуполі побилися між собою під час безстрокової акції "проти корупції".

Протягом останніх двох днів у Маріуполі по телефону "102" в поліцію надійшло сім повідомлень від працівників обласної прокуратури та мешканців прилеглих будинків зі скаргами на пікетувальників, які, за словами заявників, порушували громадський порядок, смітили навколо, заважали робочому процесу, а сьогодні ввечері влаштували бійку посеред вул.Університетської. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

Порушники громадського порядку доставлені в Центральний відділ поліції. Серед них - 24-річний маріуполець, який пояснює, що вже третю добу разом з друзями "відстояв" на пікеті, а сьогодні вирішив розслабитися і випити з ними кілька літрів пива. В результаті молоді люди влаштували з'ясування стосунків.

Відомості за цим фактом внесені до журналу Єдиного обліку Центрального відділу поліції. За результатами перевірки буде визначена кваліфікація цієї події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Досить пити кров добровольців!" - активісти палили фаєри під Генпрокуратурою.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі побилися учасники акції "проти корупції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути