середа, 11 січня 2017 12:03

У Харкові покарали сепаратиста

У Харкові покарали сепаратиста

На Харківщині засудили розповсюджувача сепаратистських матеріалів. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Жовтневий райсуд Харкова засудив зловмисника. Його співробітники СБУ затримали наприкінці вересня минулого року. Засуджений за розповсюдження матеріалів із закликами до зміни меж території держави.

39-річний сепаратист розміщував в інтернеті повідомлення, спрямовані на знищення української державності. Закликав до створення псевдодержавного утворення "Новоросія" та від'єднання західних регіонів України. Хотів посилення громадянського протистояння між жителями Донбасу та інших регіонів. Провокував масових заворушеня та ескалацію збройного конфлікту.

Протиправна спрямованість публікацій підтверджена висновками експертів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики покінчили життя самогубством, інші втекли з позицій - розвідка

Зловмисник незаконно придбав і зберігав вдома автомат Калашникова АК-74 із набоями.

Вироком суду чоловіка засуджено до позбавлення волі строком на 3 роки і 6 місяців.

Серед бойовиків підрозділів "1-го АК ДНР" зафіксували спалах захворювання. Вони перебувають на позиціях у Новоазовському районі Донецької області. Хворіють терористи на туляремію. Це зооантропонозна інфекція, передається людині від контакту з тваринами, а також через воду або заражені продукти.
Зараз ви читаєте новину «У Харкові покарали сепаратиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути