середа, 11 січня 2017 10:29

Бойовики ЛНР заражені небезпечною інфекцією - Тимчук

Бойовики ЛНР заражені небезпечною інфекцією - Тимчук

Серед бойовиків підрозділів "1-го АК ДНР" зафіксували спалах захворювання. Вони перебувають на позиціях у Новоазовському районі Донецької області.

Хворіють терористи на туляремію. Це зооантропонозна інфекція, передається людині від контакту з тваринами, а також через воду або заражені продукти. Про це інформує на своїй сторінці в Facebook Дмитро Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики грабують жителів окупованої території

Хворих доставляють до інфекційного відділення лікарні ім. Вишневського у Донецьку. Розміщують в окремих боксах. Інформація про кількість інфікованих осіб і летальні випадки засекречена. У медичній документації діагноз не вказують.

Між двома позиціями бойовиків ДНР біля Донецького аеропорту наші бійці підняли жовто-синій прапор. У цьому районі завжди точилися жорстокі бої.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики ЛНР заражені небезпечною інфекцією - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути