середа, 11 січня 2017 10:13

Бойовики грабують жителів окупованої території

Бойовики грабують жителів окупованої території

У селищі Новогригорівка поблизу Дебальцевого зростає невдоволення населення масовими випадками мародерства з боку окупантів і їх посібників. Про це інформує координатор групи "Інформаційний опір", депутат Дмитро Тимчук.

Згідно з повідомленням волонтерів-розвідників, особливо досягли успіху в грабунках учасники "7-ї окремої мотострілкової бригади ДНР". Мародери грабують приватні будинки, гаражі, прибудинкові будівлі, виносячи все майно.

Такі дії часто проводять відкрито, невдоволення господарів "нейтралізується" мародерами загрозою застосування зброї.

У "військовій комендатурі" окупантів у Дебальцевому у відповідь на численні звернення громадян обіцяють "вжити заходів", проте дії злочинців ніхто не обмежує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДНРівці взяли в полон дівчину-медика

Раніше повідомляли, що керівництво бандформувань засекретило інформацію про терористів, які загинули під час спалаху інфекційних захворювань.

Між двома позиціями бойовиків ДНР біля Донецького аеропорту наші бійці підняли жовто-синій прапор. У цьому районі завжди точилися жорстокі бої.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики грабують жителів окупованої території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути