середа, 11 січня 2017 09:58

ДНРівці взяли в полон дівчину-медика

ДНРівці взяли в полон дівчину-медика

В окупованому Донецьку затримали бійця Нацгвардії України. Окупанти арештували жінку. Вона - медик Нацгвардії. Поїхала на окуповану територію "в особистих справах". Про це повідомляє прес-служба полку "Азов".

"Азов" - частина Нацгвардії України.

"Немає ніякої гарантії, що вона не розкрила ворогу службових і навіть військових таємниць. Внаслідок чого критично підірвала бойову готовність цілого підрозділу. Поки що невідомо, чи передбачена відповідна кара за зраду національних інтересів України", - припускають у підрозділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці встановили наш стяг перед носом бойовиків

"Я не розумію, для чого вона туди поїхала. Вона обрала свою долю - стала бійцем за волю України. Не знаю, які особисті справи могли її змусити добровільно здатися в полон. В той час, як наші потрапляють у полон під час жорстоких боїв. Переживають там страшні муки, а потім їх визволення коштує глобальних ресурсів. Вона здалася сама," - прокоментував боєць "Азова" Микола.

Тривають пошуки трьох українських військових, які зникли 8 січня на Донбасі. Три доби не можуть знайти бійців.

_

Зараз ви читаєте новину «ДНРівці взяли в полон дівчину-медика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути