понеділок, 06 червня 2016 17:06

Терорист Гіркін поскаржився, що Путін "застряв у болоті"

Терорист Гіркін поскаржився, що Путін "застряв у болоті"
Guardian

Колишній головнокомандувач ДНР Ігор Гіркін-Стрєлков вважає, що Росія повинна захопити всі землі, на яких проживають етнічні росіяни.

Про це він сказав у інтерв'ю британському виданню Guardian, пише "Кореспондент".

Газета описує Гіркіна як колишнього співробітника ФСБ. Раніше захоплювався військовою реконструкцією. Зараз помітно погладшав. Став носити цивільний одяг. А під час інтерв'ю постійно гладив свого кота.

Гіркін тепер різко критикує Кремль.

"Путін і його оточення недавно зробили кроки, які, як я вважаю, майже безсумнівно приведуть до краху системи. Ми ще не знаємо як і ми не знаємо коли, але ми переконані, що вона впаде", - розповідає Гіркін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній ватажок бойовиків на Донбасі очолив нову російську організацію

На думку Гіркіна, Путін почав сумніватися в самий вирішальний момент в 2014 році. Злякався повного розриву відносин із Заходом.

Сам Гіркін вважає, що Росія повинна захопити всі землі, на яких проживають етнічні росіяни. Називає українців "росіянами, що говорять на іншому діалекті". Вважає, що Путін зробив фатальну помилку, зупинившись на анексії Криму.

"Він перейшов Рубікон, а потім несподівано і нелогічно зупинився. Він не відступив, але і не пішов вперед. У нього немає ніяких ідей і, судячи з усього, він очікує дива. Він застряг в болоті", - продовжує Гіркін.

Нагадаємо, раніше Гіркін-Стрєлков передбачив Путіну завершення кар'єри як у сербського лідера Слободана Мілошевича або Миколи II.

На початку серпня 2014 року Стрєлкова відправили у відставку. Він залишив Україну.

Зараз ви читаєте новину «Терорист Гіркін поскаржився, що Путін "застряв у болоті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути