середа, 04 січня 2017 12:51

Російським бойовикам заборонили дзвонити додому

Російським бойовикам заборонили дзвонити додому

Російське командування забороняє окупантам спілкуватися з рідними і близькими. Про це інформує прес-центр Головного управління розвідки при Міністерстві оборони України у Facebook.

"Застосовують до військовослужбовців жорсткі обмеження. Погрожують притягненням до адміністративної і кримінальної відповідальності за порушення режиму", - написано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики спеціально калічать себе, щоб не воювати проти України

З 3-го січня цього року у підрозділах окупантів проводить оперативні заходи ФСБ Росії.

Хочуть виявити військовослужбовців, які у новорічні дні спілкувались з абонентами на території України. А потім притягнути їх до відповідальності за порушення заборони.

Сьогодні чисельність незаконних збройних формувань на Донбасі становить близько 40 тис. осіб. Серед яких 5 тис. - кадрові російські військові. Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак.
Зараз ви читаєте новину «Російським бойовикам заборонили дзвонити додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути