середа, 04 січня 2017 12:26

Бойовики спеціально калічать себе, щоб не воювати проти України

Бойовики спеціально калічать себе, щоб не воювати проти України

У з'єднаннях і частинах збройних сил Російської Федерації знижується рівень морально-психологічного стану особового складу. Це пов'язано з незадовільними умовами служби, значними втратами та неналежним матеріальним забезпеченням. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третя світова війна почнеться в Україні - експерти

Починаючи з 31 грудня 2016 року, зафіксували понад 20 випадків заподіяння умисних ушкоджень частин тіла військовослужбовцями. Терористи спеціально калічать себе з метою ухилення від участі в бойових діях і проходження військової служби.

Сьогодні чисельність незаконних збройних формувань на Донбасі становить близько 40 тис. осіб. Серед яких 5 тис. - кадрові російські військові. Про це поінформував міністр оборони України Степан Полторак.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики спеціально калічать себе, щоб не воювати проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути