вівторок, 26 липня 2016 10:24

Путін відкличе своїх "інструкторів" з ДНР

Путін відкличе своїх "інструкторів" з ДНР
Фото: korrespondent.net

У так званій ДНР думають, що Путін виведе частину своїх військових, передавши командування місцевим.

Про це повідомляє у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У ДНР прибула чергова партія "інструкторів" з РФ (до 40 осіб) - зокрема, на полігони в районі Єнакієвого і під Торезом. Основна частина "інструкторів" - офіцери-танкісти і мотострільці. У той же час, серед бойовиків і місцевих жителів ДНР поширюється інформація про те, що з середини серпня цього року Москва відкличе значну частину своїх "інструкторів" і "кураторів", передавши повноваження командирам і чиновникам з числа місцевого населення", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас прибули росіяни збирати металобрухт

Тимчук зазначив також, що за характерною особливістю бойовиків залишається висока активність малих піхотних груп противника (в тому числі, ДРГ) на передньому краї, снайперів, мобільних вогневих груп та інтенсивне ведення розвідки в тактичному і оперативно-тактичному тилу сил АТО, в тому числі за допомогою БПЛА (безпілотників).

Нагадаємо, бойовики минулої доби активно використовували заборонені міномети 122-мм калібру, зокрема біля селищ Широкине та Піски на Донеччині. Всього вони 61 раз відкривали вогонь по підрозділах бійців АТО.

Зараз ви читаєте новину «Путін відкличе своїх "інструкторів" з ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути