вівторок, 26 липня 2016 09:52

Бойовики обстріляли Широкине та Піски із забороненої артилерії

Бойовики обстріляли Широкине та Піски із забороненої артилерії
Фото: ua.korrespondent.net

Бойовики минулої доби активно використовували заборонені міномети 122-мм калібру, зокрема біля селищ Широкине та Піски на Донеччині.

Про це повідомляє у Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"На ділянці від Павлополя до Широкиного окупанти активно використовували, крім стрілецької зброї, великокаліберні кулемети, гранатомети і 82-мм міномети, також 120-мм міномети і 122-мм артилерійські системи. Так, з позицій в районі на північний схід від Заїченко і на схід від селища Веселе противник неодноразово відкривав вогонь з 120-мм мінометів. Причому вогонь вівся не тільки по передових опорних пунктах сил АТО (на південно-східній околиці Талаківки, на трасі Маріуполь - Тельманове та в районі Водяного), але і по зайнятому самими бойовиками Комінтерновому", - йдеться у повідомленні.

Також бойовики завдали вогневі удари з 122-мм артилерії з позицій в районі на захід від Патріотичного по ряду опорних пунктів українських військ на схід від кордону Гнутове - Талаковка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл Авдіївки: пошкоджено 6 будинків

Між Невельским і Пісками фіксувалися удари 122-мм артилерії бойовиків. Пізніше по південній частині селища вони вдарили з 120-мм мінометів.

"Також в цьому районі оперувала бронегруппа терористів - пара БМП-2, обігнувши мінне поле у Жабуньках, відкрила з "зёленки" вогонь з 30-мм автоматичних гармат по передовим позиціям сил АТО на південно-східній околиці н.п. Піски. Потім бронегруппа відійшла під прикриттям вогню великокаліберних кулеметів і 82-мм мінометів в сторону Веселого", - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 61 раз відкривали вогонь по підрозділах бійців АТО.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли Широкине та Піски із забороненої артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути