пʼятниця, 23 грудня 2016 14:50

Путін прислав якутів на допомогу терористам на Світлодарській дузі

Росія надіслала терористам, які ведуть бойові дії проти українських військових на Світлодарській дузі, підкріплення.

Інформацію у інтернеті розповсюдили жителі Дебальцевого. Пізніше її підтвердив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"З-під Єнакієвого окупанти перекинули південніше Дебальцевого артилерійський підрозділ з 6 самохідних артилерійських "Гвоздик", а також 2 лекгоброньованих мототранспортерів-тягачів та 1 БТР-80", - поінформував він.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлодарська дуга: 8 захисників загинули

А от як жителі Дебальцевого реагують на появу у місті непроханих гостей.
"Свіженькі, відпочилі. Ті, хто з передової під Світлодаром приїжджали, були з інших частин. Ростовські, місцеві. А ці явно нові. Переважно якути. Говорять, "укроп" косити приїхали на дугу" (Світлодарська дуга. - Gazeta.ua).

Відсутність злагоджених дій між угрупованнями окупантів спричинила великі втрати. Здеморалізовані цим випадком терористи всіляко шукали можливостей уникнути виконання бойових завдань і втекти з поля бою. Так зване командування на чолі з кадровими російськими офіцерами вирішило відправити усіх, хто був на Світлодарській дузі, на позапланову ротацію.
Зараз ви читаєте новину «Путін прислав якутів на допомогу терористам на Світлодарській дузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути