Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2016 11:55

"Влада" ЛНР погрожує бойовикам репресіями за спілкування з журналістами

"Влада" ЛНР погрожує бойовикам репресіями за спілкування з журналістами

"Влада" ЛНР заборонила бойовикам будь-які контакти із журналістами.

Про це у Facebook повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Командування" 2-го АК (автономний корпус. - Gazeta.ua) ЛНР категорично заборонило без особливого дозволу контактувати з представниками ЗМІ (незалежно від того, чи це російські ЗМІ, місцеві або іноземні)", - написав Дмитро Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць АТО розповів, чого бояться бойовики

У разі порушення заборони "командування" невизнаної ЛНР погрожує бойовикам фізичною розправою. До таких заходів "керівництво" самопроголошеної республіки вдалося після того, як найманець Сергій Бондар дав розгорнуте інтерв'ю "Радіо Свобода". Бойовик детально розповів про диверсії та звірства своїх "колег" по зброї , а також відверто зізнався у тому, що до організації бойових дій на Донбасі прямо причетні ФСБ і розвідка Росії.

У ЛНР та ДНР останнім часом докладають усіх зусиль, аби хоч якось втримати дисципліну серед бойовиків. Найманці категорично не бажають визнавати над собою жодної влади, нещадно критикують командування, скаржаться на відсутність обіцяних грошей та влаштовують між собою розбірки.
Зараз ви читаєте новину «"Влада" ЛНР погрожує бойовикам репресіями за спілкування з журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути