понеділок, 17 квітня 2023 08:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти на Луганщині взяли на контроль власників російських паспортів

Окупанти на Луганщині взяли на контроль власників російських паспортів
Окупанти на Луганщині вимагають передати списки власників російських паспортів до місцевих "військкоматів". Фото: pixabay.com

Так звані районні адміністрації окупантів на тимчасово захоплених територіях отримали вказівку передати списки власників російських паспортів до місцевих "військкоматів".

Відповідний наказ розіслало міністерство оборони РФ. Його необхідно виконати до 18 квітня, повідомили вранці 17 квітня у Луганській обласній військовій адміністрації.

"Списки вимагають в електронному форматі. Також потрібно зібрати копії документів усіх працівників окупаційних адміністрацій та передати їх до місцевих "військкоматів", – йдеться у повідомленні.

Тим часом, важко відшукати період, коли до Лисичанська можна заїхати без перевірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб попередив про високу загрозу на всій території країни

"У місто, як і раніше, пропускають лише за наявності реєстрації або документів, що засвідчують право власності на нерухомість. При ретельній перевірці: якщо наявні родичі у цьому населеному пункті", – додали в ЛОВА.

Авіація Сил оборони України за минулу добу завдала п'ять ударів по районах зосередження особового складу та зенітно-ракетному комплексу окупантів. Також збито чотири ворожих дрони окупантів: два безпілотники типу "Орлан-10", один розвідувальний апарат "Елерон" та один бойовий дрон-камікадзе "Ланцет".

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, зенітно-ракетний комплекс, район зосередження живої сили, склад пально-мастильних матеріалів та два склади боєприпасів окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Луганщині взяли на контроль власників російських паспортів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути