неділя, 13 листопада 2016 09:39

Мар'їнку і Широкине обстріляли з артилерії

Мар'їнку і Широкине обстріляли з артилерії
DT.ua

За минулу добу бойовики 64 рази обстріляли позиції українських військових. Застосовували артилерію і гранатомети.

Про це повідомив штаб АТО на у Facebook.

На луганському напрямку було 15 обстрілів, на донецькому - 6, на маріупольському - 43.

На маріупольському напрямку українські позиції двічі були обстріляні бойовиками з 152 міліметрової артилерії в районі Мар'їнки і Широкиного. З 122 міліметрових артилерійських установок вони били по Талаківці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики заявили про затримання "вбивць Мотороли"

З мінометів різних калібрів терористи стріляли по Широкиному, Водяному, Талаківці, Красногорівці, Богданівці. З гранатометів різних типів, озброєння БМП і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Лебединському, Водяному, Павлопілю, Широкиному, Тарамчуку, Талаківці. Позиції сил АТО в районі Широкиного і Павлопіля також обстріляв снайпер.

На луганському напрямку з 122 міліметрової артилерії бойовики вели вогонь по Новозванівці і Троїцькому. З мінометів, гранатометів і стрілецької зброї - по Кримському, Новозванівці, Валуйському, Малиновому, Новоолександрівці і Троїцькому.

На донецькому напрямку з 122 міліметрової артилерії сепаратисти обстріляли Тоненьке. З мінометів різних калібрів - Авдіївку.

12 листопада у Ясинуватському районі на Донеччині загинув 55-річний мирний мешканець. Це сталося внаслідок обстрілу бойовиків артилерією.

Зараз ви читаєте новину «Мар'їнку і Широкине обстріляли з артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути