субота, 12 листопада 2016 21:35

Бойовики заявили про затримання "вбивць Мотороли"

Бойовики заявили про затримання "вбивць Мотороли"
фото УНІАН

У ДНР заявили про затримання учасників угруповання Misanthropic Division, представники якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство бойовика Мотороли.

Про це повідомляє один із ресурсів терористів з посиланням на "прес-службу міністерства державної безпеки країни".

"11 листопада 2016 року внаслідок проведених МДБ ДНР оперативно-розшукових заходів у Донецьку затримані шість активних членів української націоналістичної організації Misanthropic Division, лідери якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство легендарного командира підрозділу "Спарта" Арсена Павлова, більш відомого як Моторола", — заявили в "прес-службі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Смерть Павлова вигідна російському керівництву"

Бойовики заявили, що активісти Misanthropic Division підтримували контакти з кадровими співробітниками СБУ і виконували завдання української спецслужби на території ДНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна розвідка США назвала версію вбивства Мотороли

"Зараз щодо затриманих тримають оперативно-слідчі дії, вони дають свідчення про обставини вчинення злочинів терористичної та екстремістської спрямованості", - пише сайт.

Сепаратисти заявили, що активісти виконували завдання за вказівкою першого заступника голови СБУ – керівника антитерористичного центру генерал-полковника Віталія Малікова і начальника управління СБУ в Донецькій області Олександра Куца.

Після загибелі Арсена Павлова радник голови СБУ Юрій Тандіт заявив, що для служби безпеки не вигідне його вбивство, адже він був важливим свідком військових злочинів Росії на території України.

Раніше повідомляли, що Захарченко назвав імена "причетних" до вбивства Мотороли.

33-річний Арсен Павлов, командир батальйону терористів "Спарта" на прізвисько Моторола, загинув від вибуху в ліфті 16 жовтня у Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики заявили про затримання "вбивць Мотороли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути