вівторок, 31 січня 2017 20:53

Із Авдіївки до лікарні привезли поранених військових

Із Авдіївки до лікарні привезли поранених військових
Dnepr24

До лікарні ім. Мечникова доставили 5 військових, двоє у важкому стані. За два дні в Дніпро доставили 11 осіб, з них двоє цивільних.

Про це повідомляє 112 Україна.

"Сьогодні надійшло 5 осіб, троє буквально годину тому, з кульовими пораненнями. Двоє важкі. У одного солдата з кульовим пораненням пробито груди, пошкоджений хребет, в даний час він на операції. В іншого бійця осколками розбито ноги, живіт, рука, хірурги надають йому допомогу. Третій чоловік також зараз отримує лікування", - сказав Сергій Риженко, головний лікар Дніпровської лікарні ім. Мечникова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники не можуть розпочати евакуацію Авдіївки через обстріли.

За його словами, тільки за два дні в лікарні надійшло 11 осіб, з них двоє цивільних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики постійно накривають Авдіївку із танків, "Градів" і САУ.

Станом на вечір 31 січня, бойовики 46 разів обстріляли позиції сил ЗСУ в зоні АТО. Більшість цих обстрілів довелося на Авдіївку. Повідомляється про двох поранених і двох травмованих військовослужбовців. Також надійшла інформація, що під час обстрілу Мар'їнки Донецької області поранена 54-річна жителька, яка в момент розриву снаряда перебувала у дворі свого будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики випустили 1,5 тис. снарядів в мін по Авдіївці.

В Авдіївці оголосила режим надзвичайну ситуацію у зв'язку із загостренням ситуації з боку бойовиків і загрозою гуманітарної катастрофи в цьому населеному пункті.
Зараз ви читаєте новину «Із Авдіївки до лікарні привезли поранених військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути