вівторок, 31 січня 2017 18:09

Бойовики випустили 1,5 тис. снарядів і мін по Авдіївці

Бойовики випустили 1,5 тис. снарядів і мін по Авдіївці
Авдіївка. Фото gazeta.ua

Протягом останніх двох днів противник випустив 1578 боєприпасів по силам АТО в Авдіївці. Ситуація в місті загрожує гуманітарною катастрофою для 22 тис. людей.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Всі ці атаки ведуться із застосуванням незаконних видів озброєння, заборонених Мінськими домовленостями. Застосовуються всі види артилерії, калібру 152 і 122 мм, реактивні системи залпового вогню "Град", міномети 120 і 82 мм. В цілому за останні дві з половиною доби нами зафіксовано 1578 боєприпасів, які було випущено по позиціях, а також по населеному пункту Авдіївка", - повідомив Анатолій Петренко, керівник української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріли заважають розпочати евакуацію Авдіївки.

Обстановка навколо населеного пункту Авдіївка третій день поспіль залишається складною. Зафіксовано десять штурмових дій з метою заволодіння позиціями Збройних сил України і покращення тактичного становища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Авдіївки вивезли тяжкохворих.

Результатами таких агресивних дій є руйнування житлових кварталів, а також поранені серед місцевого населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ перемагають на Світлодарській дузі.

Вчора о 19.20 була перебита остання нитка живлення, що подавала електроенергію до Авдіївки, станом на цей час населений пункт залишається без електро-, водо- та теплопостачання.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики випустили 1,5 тис. снарядів і мін по Авдіївці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути