четвер, 22 грудня 2016 22:22

"Хлопці, визначтесь - у вас АТО чи війна?" - білоруський доброволець

"Хлопці, визначтесь - у вас АТО чи війна?" - білоруський доброволець
фото: Gazeta.ua

Поки влада в Україні не зміниться, українські військові і далі будуть стріляти на Донбасі. Владі потрібно нарешті визначитись, за що саме воюють українці.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповів боєць з Української добровольчої армії на позивний друг Сябр.

"Такою як зараз, війна буде дуже довго. Ми так і будемо перестрілюватись з ворогом, люди будуть гинути. Треба міняти владу і ставити дійсно достойних людей, які будуть берегти народ - тоді будуть зміни. В любому випадку - ті люди, які зараз на фронті воюють не можуть наводити порядки в тилу. Ми зовнішньому ворогу протистоїмо. Але треба ще побороти внутрішнього. А це завдання людей, які живуть в Києві чи Львові. Так це може бути ще один Майдан. І він буде жосткий, не з щитами і палицями. Але тільки це поміняє Україну. Коли вся верхушка впаде", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Савченко нехай не в Раді босою ходить, а сюди приїде" - як живуть на лінії зіткнення

В Україну білорус приїхав два роки тому. Вступив до добровольчої армії. Повернутись додому не може, так як там на нього чекає тюрма.

"Вся Україна бачить, як олігархи наживаються на війні. Чуєш від Порошенка — то на Донбасі війна, то АТО. Так визначитеся хлопці, що тут триває. І тоді легше буде", - додає він.

Повне інтерв'ю з білоруським добровольцем читайте завтра на сайті Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Хлопці, визначтесь - у вас АТО чи війна?" - білоруський доброволець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути