понеділок, 14 листопада 2016 15:44

Бойовики звинуватили футбольного фаната у вбивстві Мотороли

Серед затриманих у Донецьку за вбивство російського найманця Арсена Павлова Мотороли - житель Донецька Ернест Попов, повідомив телеканал "Росія 24".

У сюжеті йдеться, що він єдиний, чиє ім'я можна називати. Попов - житель Донецька, футбольний ультрас. Після початку війни виїхав до Києва. Там вступив до батальйону "Азов".

Сам Попов на відео розповів, що на базі батальйону "вчили марширувати, була тактика, збирати-розбирати автомати". Там йому нібито дали завдання приїхати до Донецька й долучитися до осередку організації Misanthropic Division.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко назвав імена "причетних" до вбивства Мотороли

Днями бойовики ДНР оголосили про затримання шести осіб у справі про вбивство Мотороли. Мовляв, затримані - члени української націоналістичної організації Misanthropic Division.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики звинуватили футбольного фаната у вбивстві Мотороли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути