пʼятниця, 16 грудня 2016 14:30

Бойовики захопили завод на Донбасі

Бойовики захопили завод на Донбасі

Угруповання бойовиків 15 грудня захопили завод-гігант на Донеччині. На цей раз об'єктом захоплення для терористів став завод "Стальканат-Силур", який працює у Харцизьку.

Така інформація відома завдяки "Пресі України".

На територію заводу увірвалися невідомі озброєні люди й силою затримали керівництво заводу. Терористи забрали сервери з інформацією, важливі документи та печатки. Завод змушений призупинити роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заводи і шахти закрили" – як заробляють у Донецьку

"До наших людей прийшли додому з обшуками, забрали сервери, вилучили документацію, печатки та вивезли з заводу, блокувавши виробництво", - розповів топ-менеджер "Стальканат-Силура".

Після проголошення 2014 року так званої ДНР майже усі підприємства Харцизька зупинилися. Навіть завод Ахметова в Авдіївці припинив виробництво. "Силур" не лише випустив 2 тис. т продукції, а й самостійно розрахувався з працівниками. Раніше об'єктами захоплень для терористів стали Донецький завод хімічних виробів та Лисичанський нафтопереробний завод.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики захопили завод на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути