четвер, 15 вересня 2016 11:38

Бойовики обстріляли цвинтар в Авдіївці

Минулої доби 14 вересня в Авдіївці бойовики обстріляли житлові будинки місцевих та цвинтар.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"В Авдіївці від уламків артилерійських снарядів постраждав житловий будинок на вулиці Кірова. Особливо цинічно обстріляли міський цвинтар, де значних руйнувань зазнали пам'ятники на могилах похованих тут жителів міста", - йдеться у повідомленні.

Автор: Штаб АТО
 
Автор: Штаб АТО
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео потужного нічного артобстрілу Авдіївки

У селищі Піски від потужних боєприпасів постраждав міст шляхопроводу та житловий будинок приватного сектору на вулиці Ворошиловградській.

"Підтвердженням цього факту є порушення припинення вогню та пошкоджені об'єкти й снаряди калібру 122 міліметрів, які не розірвалися", - зазначили у штабі.

Автор: Штаб АТО
 
Автор: Штаб АТО
 

Випадки порушення режиму припинення вогню та використання бойовиками забороненого Мінськими домовленостями озброєння військовослужбовці української сторони СЦКК ретельно задокументували і передали матеріали фотофіксації представникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Нагадаємо, від початку доби 15 вересня в зоні АТО бойовики тричі обстріляли позиції українських військових. Двічі - місто Авдіїку на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли цвинтар в Авдіївці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути