четвер, 15 вересня 2016 10:44

Бойовики обстрілюють Авдіївку, сили АТО дотримуються "режиму тиші"

Бойовики обстрілюють Авдіївку, сили АТО дотримуються "режиму тиші"
Фото: ukr.media

Від початку доби 15 вересня в зоні АТО бойовики тричі обстріляли позиції українських військових. Двічі - місто Авдіїку на Донеччині.

Про це повідомив речник штабу АТО Іван Ареф'єв, повідомляє "112.Україна".

"З 00:00 до 08:00 російські окупаційні війська три рази відкривали вогонь. На донецькому напрямку два рази по Авдіївці і на луганському напрямку по Новоолександрівці. Переважно застосовували вогнепальну зброю. Українські бійці вогню у відповідь не відкривали, неухильно дотримуючись режиму тиші", - повідомив він.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: З'явилося відео потужного нічного артобстрілу Авдіївки

На маріупольському напрямку обстрілів не зафіксовано. За минулу добу внаслідок обстрілів бойовиками на маріупольському напрямку жоден український військовослужбовець не постраждав.

Про це повідомив прес-офіцер сектора "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер.

"Українські військовослужбовці дотримуються "режиму тиші" та відкривають вогонь у відповідь тільки у випадку прямої загрози життю особового складу. За добу вони 4 рази давали гідну відсіч ворогу, відбиваючи наступ бандитів в районі Широкиного, Талаківки і Павлополя. Ситуація залишається стабільною і контрольованою. Українські військовослужбовці надійно утримують свої позиції. Втрат і поранених серед особового складу немає", - зазначив він.

Нагадаємо, упродовж минулої доби 14 вересня бойовики 50 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстрілюють Авдіївку, сили АТО дотримуються "режиму тиші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути