неділя, 19 червня 2016 18:48

Бойовики активно застосовують міномети, кулемети та гранатомети

Бойовики активно застосовують міномети, кулемети та гранатомети
Фото: www.radiosvoboda.org

Вночі бойовики активізувались та вели вогонь по позиціях сил АТО. Всього зафіксовано 16 обстрілів, з них 9 на Донецькому, 5 на Луганському та 2 на Маріупольському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку бойовики з гранатометів різних систем вели вогонь по позиціях неподалік Попасної. Поруч Новозванівки та Новоолександрівки - ще й з мінометів.

На Донецькому напрямку укріплення українських військ поруч Зайцевого ворог тривалий час обстрілював зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів різних систем, а згодом долучив ще й міномети калібру 82 та 120 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ДНР напали на свою розвідку

По позиціях неподалік Майорська та Луганського супротивник намагався поцілити з автоматичних гранатометів. Двічі до обстрілів опорного пункту на шахті Путилівська (Бутівка) ворог, окрім гранатометів, залучив ще і міномети калібру 82 мм.

На Маріупольському напрямку під вогнем з автоматичних гранатометів опинились позиції неподалік Мар'їнки. Там також активізувались ворожі снайпери.

Нагадаємо, бойовики випустили 70 мін по позиціях сил АТО та використали танки.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики активно застосовують міномети, кулемети та гранатомети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути