вівторок, 31 січня 2017 23:35

Аварія на коксохіиічному заводі забере життя тисяч українців - міністр

Аварія на коксохіиічному заводі забере життя тисяч українців - міністр

Спеціалісти із Міністерства екології і природних ресурсів моніторять ситуацію із Авдіївським коксохімічним заводом. При аварії на підприємстві виникне техногенна катастрофа і загинуть тисячі людей.

Про це повідомив в Facebook міністр Остап Семерак.

"Ситуація на коксохімічному заводі може перерости в справжню техногенну катастрофу. Загинуть тисячі українців. Проте зараз працівники підприємства контролюють ситуацію. Там працює понад 6 тисяч людей. Відбувається консервація окремих цехів, вживаються всі необхідні заходи для нормалізації екологічних наслідків ситуації. Особливу небезпеку несе коксовий газ, який забруднює повітря, воду і ґрунт", - повідомив Семерак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли евакуюють Авдіївку.

Авдіївський коксохімічний завод - найбільший в Європі. Належить Ринату Ахметову. За часи АТО кілька разів обстрілювався, снаряди вбивали працівників. Зараз теж знаходиться в зоні бойових дій.
Зараз ви читаєте новину «Аварія на коксохіиічному заводі забере життя тисяч українців - міністр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути