Ексклюзиви
вівторок, 31 січня 2017 23:00

Стало відомо, коли Авдіївку евакуюють
3

Фото: Evgeny Kaplin

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський розповів про ситуацію у прифронтовій Авдіївці Донецької області.

Про це повідомляє Громадське ТБ Донбасу.

"Сьогодні катастрофи особливо немає. У магазинах є основні продукти харчування і хліб. Ми розгорнули 11 пунктів обігріву. Спільно з Національною гвардією забезпечили гарячим харчування. Волонтери роздають харчі і теплий одяг. На всякий випадок підготували алгоритм евакуації людей. За один раз вдасться вивезти понад 4 тисяч осіб. За день зможемо відвезти до найближчих великих міст для розміщення мирного населення до 8 тис. людей. Евакуація почнеться у разі зниження температури в житлових приміщеннях. Якщо опуститься нижче 8 градусів, ми тоді оголосимо евакуацію і вже розроблений алгоритм зливу води з системи для того, щоб її не розморозити", - сказав Жебрівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники не можуть розпочати евакуацію Авдіївки.

На сьогодні в Авдіївці знаходиться близько 22 тис. осіб, 6 тисяч з них проживають в приватних будинках, де є опалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики постійно накривають Авдіївку із танків, "Градів" і САУ.

Бойовики 31 січня порушили режим тиші і знову почали обстрілювати місто з крупнокаліберної зброї. В Авдіївці зупинилася фільтраційна станції. Коксохімічний завод, який забезпечує місто теплом, під загрозою закриття.
Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли Авдіївку евакуюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути