понеділок, 10 жовтня 2016 21:43

Олігарх та його екс-дружина 18 місяців ділять дітей

Одеський олігарх Олександр Грановський та його екс-дружина продовжують ділити спільних чотирьох дітей, йдеться у сюжеті ТСН.

 

Пара офіційно розлучена півтора року. Олена Грановська вже виховує дитину від другого чоловіка, громадянина Туреччини, і вчергове намагалася відвідати своїх старших дітей. Каже, чоловік бачитися не дозволяє, хоча вона має ухвалу суду на проживання з ними.

Жінка з адвокатом та охороною приїхала на територію елітного поселення, де розташований її будинок. Але встигла зустрітися лише з восьмирічним сином. Бізнесмен велів охороні викинути усіх із будинку. Олена радіє, що залишилася жива.

"Діти будуть жити в Україні, а не з матір'ю і її новим чоловіком у Туреччині. У неї немає рішення суду, що діти мають жити з нею. У неї є рішення, яке скасовує, що діти мають жити зі мною. Діти будуть жити тут. Хоче їх бачити - нехай бачить. Вигнав всіх з будинку, бо не потерплю чужих людей у своєму помешканні. Будинок належить нам обом, як колишньому подружжю, його будемо ділити у суді", - сказав Грановський.

 

Олена Грановська написала заяву до поліції про напад та побиття. А також планує домогтися законним шляхом можливості виховувати своїх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олігарх бореться з екс-дружиною за дітей

Це вже не перша гучна історія таких стосунків у родині Грановських. Минулого року чоловік з охоронцями раптово приїхав у Туреччину, де відпочивала жінка з дітьми, і забрав їх, хоча до цього давав дозвіл на вивезення дітей на відпочинок за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Олігарх та його екс-дружина 18 місяців ділять дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути