середа, 10 серпня 2016 10:23

Марина Леончук розлучилася післі 14 років шлюбу

Марина Леончук  розлучилася післі 14 років шлюбу

Ведуча програми "Сніданок з 1+1" Марина Леончук розлучилася із чоловіком Дмитром після 14 років шлюбу. Про це повідомляє Viva.

"Ми прожили 14 років. І мені здається, у нас будь-який час був критичним. Хоча сказати, що ми якась італійська родина, – не можна. У нас не було гучних сварок і з'ясування стосунків", – каже Марина Леончук.

Після розлучення жінка переосмислила свої вчинки.

"Я зараз зробила переоцінку себе і своєї поведінки. Можливо, з боку здається, що я безтурботний життєрадісний світлячок – насправді у мене складний характер. І моїм близьким діставалося ого-го як і не завжди справедливо. Собі ж я часто шукала виправдання, наприклад: я дуже втомилася. Думаю, кожен наш спільно прожитий рік був складніший за попередній, а деякі рани не загоюються. Я постійно ранила, зачіпала за живе Діму, і він закрився. Ображаючи, я втрачала людину, яка була близькою і дбала. Багато образ, злості, нерозуміння, любов йде", - каже Марина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За яких чоловіків не можна виходити заміж?

Телеведуча впевнена, усе через брак спілкування.

"Мені здавалося, що і мене мало підтримують. Не розмовляючи, ми втрачали головне – розуміння. Одного разу чоловік сказав, що більше не готовий у цьому брати участь", - розповіла телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Марина Леончук розлучилася післі 14 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути