пʼятниця, 30 вересня 2016 08:06

Колишній чоловік лупцює жінку після розлучення

Російську співачку і модель Альону Кравець побив колишній чоловік-мільйонер Руслан на очах у їх спільної доньки, пише starhit.ru.

Пара розлучилася ще у 2010 році, після дев'яти років шлюбу. Незважаючи на розлучення, чоловік повністю утримував свою колишню дружину і доньку Даніеллу. Також він залишив екс-обраниці шикарний особняк на Рубльовці вартістю 750 мільйонів рублів. Натомість зажадав, щоб у будинку ніколи не з'являлися її залицяльники.

"Колишній чоловік досі страждає від божевільних ревнощів і навіть розпитує доньку про мої стосунки з іншими чоловіками. В той день, коли він побив мене, приїхав, щоб провести час з дитиною. Я побачила, що він випив. Донька спускалася сходами, я збиралася їхати. Він почав кричати і говорити, що я нікуди не поїду, хапав мене за руки. Я впала на підлогу, вдарилася головою, він почав трясти мене, я виривалася, а потім він вдарив мене кулаком, з носа текла кров. Я втекла, намагалася закритися в спальні. Хотіла відразу поїхати в лікарню, щоб обстежитися. Він сховав телефон, і лише наступного дня подзвонила сестрі, а сусідка Ольга відвезла мене в лікарню", - згадала співачка.

 

Молода жінка розповіла, що в той вечір вона збиралася на захід зі своїм другом-фотографом. За словами жінки, приятель просто чекав її, однак Руслан Кравець заявляє, що застав чоловіка напіводягненим.

"Він мені сказав, що він коханець, що він тут ночує, сорочка в нього була розстебнута до пупа. Був одягнений по-домашньому, ніби мало не оселився там. Спочатку з ним була сутичка, Альона почала за нього заступатися. Один раз відмахнувся, вона не встояла на ногах. Я одразу поїхав, не став розбиратися. Не вважаю за потрібне вибачатися, не треба перед дитиною влаштовувати таких порно-сцен", - пояснив свій вчинок Кравець.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторська пара розлучається після 11 років шлюбу

Нагадаємо, мільярдер відібрав у екс-дружини будинок.

Зараз ви читаєте новину «Колишній чоловік лупцює жінку після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути