середа, 12 жовтня 2016 08:47

4 типи поведінки жінок, які призводять до розлучення

4 типи поведінки жінок, які призводять до розлучення

Здавалося, чому винна жінка? До розлучення призводить поведінка обох в парі - це найчастіше. Та психологи кажуть, що є типи жінок, які провокують розрив стосунків, пише "Наша мама".

Жінка - нагадувач
Якщо ранок починається з вигуків дружини "Скільки можна повторювати, що зубну пасту треба ставити на місце", а вечір закінчується аналогічним зауваженням, але тільки про шкарпетки, то прагнення чоловіка зачинити її десь у шафі, аби врятуватися від назойливого голосу збільшується.

Думка про те, що "побут з'їдає романтику" пов'язана не стільки з нещадністю самого побуту, скільки з надмірною увагою до нього з боку жінки. Намагайтеся змінити своє ставлення до таких подій, будьте м'якшими.

Жінка - шия
Доволі часто жінки люблять натякати своїм чоловікам, що саме вони хочуть. Але не завжди це справляє потрібне враження на чоловіків. Вам слід навчитися бути більш прямолінійною, чітко формулювати, що ви хочете від чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя розлучається, бо втомилися одне від одного

Контролююча жінка
Їй все потрібно знати - що ви їли, що ви пили, з ким говорили. Така жінка рано чи пізно набридне чоловіку. Вона випиває всі його соки. Таким чином надмірна увага та контроль лише шкодить вашим стосункам.

Недоторкана жінка
Часто у парі секс стає причиною шантажу. Наприклад, якщо ваш чоловік не прибере у домі, то сексу не буде. Так жити не можна, бо ваш чоловік може просто знайти собі коханку на стороні. Довкола багато гарних дівчат.

Нагадаємо про 5 позитивних моментів розлучення.

Зараз ви читаєте новину «4 типи поведінки жінок, які призводять до розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути