понеділок, 17 червня 2013 10:23

Завершено зйомки останнього серіалу з Андрієм Паніним про таємну школу військової розвідки

Завершено зйомки останнього серіалу з Андрієм Паніним про таємну школу військової розвідки
Зйомки серіалу

Компанія "Марс Медіа" і режисер Бахтиер Худойназаров ("Місячний тато", "Шик") завершили зйомки телесеріалу "Гетери майора Соколова".

Події у фільмі розгортаються напередодні Другої світової війни. Йдеться про школу розвідки, яка створена головним героєм серіалу, майором Соколовим. Роль Соколова виконав Андрій Панін. Для актора ця робота стала останньою - він помер 6 березня 2013-го на 51-му році життя. Стрічку "Гетери майора Соколова" вирішили присвятити пам'яті Паніна.

Зйомки серіалу проходили в Криму, Виборзі, Пушкіні та Санкт-Петербурзі. Фільм "Гетери майора Соколова" буде розбитий на вісім серій. Передбачається, що їх покажуть на Першому каналі у новому телесезоні у вересні.

Останнім фільмом, який вийшов у прокат за участю Паніна є стрічка Олександра Прошкіна "Спокута". Останній представлений глядачам телепроект, в якому був задіяний актор, - міні-серіал "Висоцький. Чотири години справжнього життя". Зараз до виходу на екрани готуються серіали "Бомба" і "Шерлок Холмс" (в останньому Панін зіграв доктора Ватсона), а також повнометражна картина "Хочу побачити, як вона помре".

Зараз ви читаєте новину «Завершено зйомки останнього серіалу з Андрієм Паніним про таємну школу військової розвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі