пʼятниця, 15 березня 2013 12:28

Телеканали покажуть два останні серіали за участю загиблого Андрія Паніна
7

Гетери майора Соколова
Фото: Фото: kinopoisk.ru
Гетери майора Соколова
Гетери майора Соколова
Гетери майора Соколова
Шерлок Холмс

Цього року покажуть два телевізійні фільми за участю Андрія Паніна. Прем'єра картини "Гетери майора Соколова", де актор зіграв головну роль відбудеться на Першому каналі.

Панін закінчив зйомки в 8-серійної військової драми Бахтієр Худойнозарова лише в лютому. Вони проходили в Ялті.

"Серіал майже готовий, нам залишалося дозняти кілька сцен у Виборзі, - розповів продюсер проекту Рубен Дішдішян. - І ми обов'язково його закінчимо в пам'ять про Андрія". Крім Андрія Паніна, у картині задіяні Сергій Гармаш, Артур Смольянінов, Філіп Янковський, Тетяна Лютаєва.

Гостросюжетна драма про спеціальний загін молодих шпигунок, яких і називають "гетерами". Дія відбувається напередодні радянсько-фінської війни. Герой Андрія Паніна - майор розвідки Соколов - приїжджає на батьківщину, щоб підготувати собі п'ять помічниць з числа гімназисток.

Крім того, на телеканалі Росія-1 готується до показу ще один серіал за участю Андрія Паніна - "Шерлок Холмс". Він так і не встиг озвучити свою роль доктора Ватсона. Тіло Андрія Паніна з травмою голови знайшли в його квартирі на південному заході Москви 7 березня. Йому було 50 років.

Зараз ви читаєте новину «Телеканали покажуть два останні серіали за участю загиблого Андрія Паніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі