середа, 03 червня 2015 12:02

Вчені допомогли Дорну зняти новий кліп

Вчені допомогли Дорну зняти новий кліп

Іван Дорн випустив кліп на пісню "Телепорт". У створенні ролика, режисером якого став сам артист, йому допомогли українські вчені в галузі природних наук. Про це повідомляє Cultprostir.

Відео побудовано на метаморфозах різних рідин, які знаходяться в прозорій чашці. Замішується кава, забарвлюється, а після замерзає вода та ін. За словами Дорна, ідея кліпу прийшла йому в голову, коли він дивився на чашку з кавою і перемішував в ній цукор.

"Нам дуже хотілося показати лаконічність, незвичайність того, що відбувається, щось статичне і однокадрове, але від цього ще більш гіпнотичне. Ми залучили справжніх хіміків і фізиків, які допомогли реалізувати ряд дослідів в резервуарі. Але крім красивої картинки було необхідно створити щось схоже на телепорт. Воронка в даному випадку і є Телепорт, а частки, що потрапляють в неї – наші думки, речі і події; зміна кольору – наш настрій; утворення піни – народження чогось нового", - розповів про новий ролик Дорн. Допомога вчених, за його словами, в основному, полягала в тому, що вони схвалювали всі його ідеї і "жадібно чекали, що я запропоную підірвати миску в кінці".

Це не перший кліп, знятий Іваном Дорном як режисером. Він був також автором своїх відео "Спортивна" і "Номер 23". Як і пісня "Телепорт", всі ці композиції входять до другого альбому виконавця Randorn, випущеного восени минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Вчені допомогли Дорну зняти новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі