понеділок, 14 жовтня 2013 15:57

"В українців може увірватися терпець і вони не забули, що таке криївки" - лучани зняли кліп до річниці УПА

"В українців може увірватися терпець і вони не забули, що таке криївки" - лучани зняли кліп до річниці УПА
Кадр з кліпу

Кліп на честь 71-ої річниці створення Української Повстанської армії презентував вокаліст луцького гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк (Колос). У відео до пісні "За тебе" трьох повстанців переслідують члени НКВД.

"Ми знали що у цій страшній війні не маєм права ворога боятися," - співає у пісні Сергій Мартинюк. Він також виконав роль головного повстанця.

"Упівці тікають з оточення, а один із них, щоб урятувати своїх побратимів, вирішує відволікти ворога. Таким чином він потрапляє до рук енкаведистів," - розповідає співак про сюжет кліпу. На його думку, в Україні музикант повинен мати громадянську позицію, інакше це як мінімум безвідповідально.

"Робота на пісню "За тебе" - для нас справа честі. Подвиг героїв УПА для всіх має лишатись нагадуванням про тих, завдяки кому ми зараз живемо під мирним небом у незалежній державі. А ще для когось нагадуванням про те, що рано чи пізно в українців може увірватися терпець і вони ще далеко не забули, що таке криївки та боротьба з тими, хто посягає на святе. Тільки вестися вона буде в дещо інших умовах та іншими засобами - сучасними," - додає Сергій Мартинюк.

Режисером кліпу виступив Сергій Шараєвський, який представляє продакшн-студію "ПравдаPRO".

Зараз ви читаєте новину «"В українців може увірватися терпець і вони не забули, що таке криївки" - лучани зняли кліп до річниці УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі