субота, 12 жовтня 2013 15:40

Вакарчук хоче давати по два концерти на рік

Вакарчук хоче давати по два концерти на рік
Фото: ZN.UA

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів, що після 20-річчя, яке група відзначить в 2014 році, хоче "взяти паузу".

"Після того, як ми гідно відзначимо двадцятиріччя групи, варто взяти солідну робочу паузу. Тому що це необхідно. Робота виснажує і фізично, і морально, а моральну втому складніше подолати, ніж фізичну. Щоб її прибрати, потрібно змінити картинку", - розповів ZN.UA Святослав Вакарчук.

Співак додав також, що хотів би скоротити кількість концертів до двох на рік. "Зовсім без сцени, напевно, не зможу. Але нехай сцена буде час-від-часу, порціями. Пара великих концертів на рік - модель, до якої я хотів би прагнути", - розповів вокаліст гурту.

"Творчість - незбагненна і надзвичайно прекрасна штука. А робота, звичайно, стомлює. Виникає бажання все кинути? Час-від-часу. І не все. Я розумію, що навряд чи здатен залишити улюблену справу надовго. Вже пробував, у мене не виходить", - додав Вакарчук.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук хоче давати по два концерти на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі