понеділок, 14 жовтня 2013 12:15

Новий соліст гурту "Иванушки International" розповів, як купив себе у продюсера

Автор: фото:usmanov.com.ua
 

Український співак, Кирило Туриченко нещодавно став частиною колективу "Иванушки International". У передачі Світське життя, у інтерв'ю Катерині Осадчій на 1+1 співак розповів про свої враження від нового гурту.

"Гурт "Иванушки International", це найкращий гурт, я дуже радий, що потрапив в цей гурт", каже Кирило Туриченко.

"Ми самі його запросили, а ми поганих не запрошуємо. Кирило одразу ж підкорив моє серце і в вашій передачі заявляємо, що це останній склад гурту "Іванушки", далі пекло", - прокоментував появу колеги у колективі співак Андрій Григор'єв-Аполлонов.

Кирило Туриченко розповів про умови, в яких живе у Москві.

"Придбати квартиру у Москві це щось космічне. У мене зараз дуже скромна квартира, при цьому я зараз знімаю її з моїм другом на половину. Машини в мене немає, їжджу на метро", говорить Кирило Туриченко.

Співак розповів, що не дивлячись на те, що в Одесі у нього було власне авто, власна квартира, великі гроші від продюсерів, він все одно все покинув", - розповів співак.

"В Одесі є певна межа, як і в будь-якому місті, якої я досяг".

Після участі у шоу "Голос країни" Кирило Туриченко сказав, що не хоче більше співпрацювати з продюсером.

Продюсер Ірина Загранічна вирішила продати співака іншим продюсерам і запевнила, що отримала за Туриченка немалі гроші від Ігоря Матвієнко. Співак спростував цю інформацію.

"Гроші були в цьому питанні, Ігор Матвієнко не має до цього жодного стосунку. Сам заплатив їх я, просто позичав, це правда", - розповів співак.

Зараз ви читаєте новину «Новий соліст гурту "Иванушки International" розповів, як купив себе у продюсера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути