середа, 05 вересня 2012 13:02

У новому українському триллері викрадають дитину

У новому українському триллері викрадають дитину
Фото: kino-teatr.ua

Сьогодні в Києві починаються зйомки психологічного трилера режисера Володимира Тихого "Зелена кофта". Дії фільму розгортаються в Україні в наші дні. В одному зі спальних районів міста зникає 7-річна дитина. Через місяць безрезультатних пошуків сестра хлопчика бере справу у свої руки. Головна героїня впевнена, що знає, хто вкрав її брата.

За словами режисера в картині описується страшна історія молодої дівчини, яка намагається домогтися справедливості в сучасній Україні, а так само з усіх ракурсів демонструється байдужість суспільства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У в'язниці і церкви є щось схоже" - польський бард

"У той же час, ця історія - зовсім не соціально-критичний памфлет. Це дослідження людської натури з її неймовірною підлістю і настільки ж неймовірним гідністю", - розповів Володимир Тихий.

Участь у фільмі брали непрофесійні актори Олександра Петько (виконавиця головної ролі) і Борис Гавриленко. Також свою акторську майстерність показали українські режисери театру і кіно Леся Калинська, Тарас Ткаченко та Юрій Одинокий.

Володимир Тихий виступив так само і автором сценарію "Зеленої кофти". Він відомий завдяки альманаху "Мудаки. Арабески" і "Україна Гудбай!".
Картина створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Побачити фільм на українських екранах можна восени 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «У новому українському триллері викрадають дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі