пʼятниця, 13 квітня 2012 13:50

Під час зйомок фільму Володимир Тихий став свідком убивства

Під час зйомок фільму Володимир Тихий став свідком убивства
Фото з сайту goodbye.com.ua

Режисер Володимир Тихий випадково став свідком убивства під час зйомок свого фільму. Про це він розповів журналу "Країна".

"Знімали телевізійний повнометражний фільм "Гудзик" за романом Ірен Роздобудько. Потрібен був водоспад. Місце підказав режисер Андрій Дончик, який знімав там епізоди серіалу "Украдене щастя". Це – кар'єр на Житомирщині, під Коростишевом, де добувають мармур. Туди, за легендами, у 1990-х бандити звозили й топили свої жертви. Я, оператор, другий режисер та режисер монтажу без акторів поїхали на нічні зйомки. Ну, бухнули, починаємо. І раптом – бачимо якісь дивні постаті на тому березі. Нас помітили – зникли. А наступного дня там знайшли труп. Менти потім пояснили: то бандюки тягли топити конкурента. Це був 2005-й чи 2006-й", - зазначив режисер і розказав ще одну історію зі зйомок.

"Коли робили на телебаченні СВ-ШОУ, Андрієві Данилку страшенно подобалося слово "куяльник", він його вживав із програми в програму. Місяців за два приходить пів-фургона "Куяльника" – з подякою за рекламу води. Весь канал "1+1" пив".

Прочитати детальніше про ситуації, які траплялися під час зйомок можна у журналі "Країна" № 14 (117) за 12 квітня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Під час зйомок фільму Володимир Тихий став свідком убивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі