пʼятниця, 26 грудня 2014 15:58

У новому кліпі хлопці з Brutto поставили зло на місце

У новому кліпі хлопці з Brutto поставили зло на місце

На екрани YouTube вийшов новий кліп BRUTTO. Цього разу було екранізовано білоруськомовну пісню "Наша возьме" - один з наріжних номерів дебютного альбому гурту.

Режисером став учасник BRUTTO Дмитро "Топор" Козловський, раніше зробив кліп на пісню Underdog. У зйомках нового відео взяли участь гравці мінської команди з американського футболу "Литвини".

"Я - вуличний боєць, і цим відео хотів показати битву зсередини, - прокоментував прем'єру Дмитро Козловський. - Музиканти і спортсмени, BRUTTO і "Литвини" - брати! Ми боремося, коли співаємо, співаємо, коли перемагаємо, і наші битви - це теж мистецтво".

"Наша возьме" - п'ятий офіційний кліп групи. Раніше були екранізовані пісні Brutto, Underdog, "Гирі", "М'яч", а також зроблені два lyric-відео на "Адідас" і "Будь сміливим". З усіма відеороботами групи можна ознайомитися на офіційному каналі BRUTTO в YouTube

Найближчий концерт BRUTTO відбудеться 27 грудня в Києві.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі хлопці з Brutto поставили зло на місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі