вівторок, 04 жовтня 2016 14:15

У лісі Блек Хіллз зникають люди - чути плач, виють собаки і вовки
6

Кадри з фільму
Кадри з фільму
Кадри з фільму
Кадри з фільму
Кадри з фільму

Фільм жахів "Відьма з Блер: Нова глава" американського режисера Адама Вінгарда вийде в український прокат 6 жовтня. Ця стрічка - пряме продовженням фільму "Відьма з Блер: Курсова з того світу" 1999 року.

За сюжетом головний герой Джейк майже 20 років тому втратив сестру. Дівчину цікавили містичні таємниці та загадки. Разом із друзями 1994-го вона вирушила у дослідницький похід до проклятого лісу Блек Хіллз. Містом ходять страшні легенди про це місце. За однією, там розташований дім відьми. Компанія допитливих юнаків і юнок намагалися з'ясувати, чи це правда. Усі безслідно зникли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побачив привид коханої і покінчив із собою - кінокритик Анастасія Лях про фільм "Світло між двох океанів"

Джеймс упродовж років намагався знайти сестру. Був упевнений, що дівчина жива, але потрапила в полон. Одного разу Джеймс бачить фрагмент відеозапису з фільму жахів. Вона з'являється в кадрі. У хлопця не лишилося жодного сумніву - треба йти в цей ліс на пошуки.

Джеймс розповідає про задумане друзям. Просить йти з ним, бо самому страшно. Зголошуються кілька скептичних відчайдухів. Вони озброюються відеокамерами і вирушають в найнебезпечнішу у своєму житті пригоду.

До них приєднуються двоє місцевих мешканців. У лісі компанія розкладає намети, збираються залишитися на ночівлю. Серед ночі прокидаються від гучного тріскоту та тупоту. Чути плач, виття вовків та собак. Падають дерева, а вранці довкола намету на кущах з'являються саморобні знаки - гілки, перев'язані мотузками. Виникає паніка, і група вирішує повернутися додому. Та не судилося. Електронні прилади по черзі виходять з ладу, компанія ходить колами. Наступну ніч доводиться пробути в лісі, але вранці сонце уже не сходить.

Фільм знятий у псевдодокументальному стилі, начебто камерами учасників походу. Немає відірваних рук та ніг, кривавих убивств. Глядач чує тільки крики, плач і важкий подих. І врешті настає тиша - цівка крові стікає у струмок.

Нагадаємо, епічну українську драму "Століття Якова" каналу "1+1" схвалили кінокритики.

Зараз ви читаєте новину «У лісі Блек Хіллз зникають люди - чути плач, виють собаки і вовки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі