четвер, 21 квітня 2016 22:32

У фільму жахів "Не вимикай світло" з'явився український трейлер

У фільму жахів "Не вимикай світло" з'явився український трейлер
Фото: Kinomania LLC

В мережу виклали український трейлер нового фільму жахів "Не вимикай світло".

В основі фільму лежить короткометражка 2013 року з однойменною назвою. Фільм привернув увагу одного з головних законодавців моди в цьому жанрі, Джеймса Вана ("Астрал", "Закляття"), який виступив продюсером повнометражної версії.

Головні ролі в стрічці, яка вийде на екрани українських кінотеатрів 21 липня, виконали Тереза Палмер, Емілі Елін Лінд, Алісія Вела-Бейлі та інші.

Для Ребекки жахи дитинства залишилися позаду. Як страшний сон вона згадує кожну ніч, проведену в старому будинку. Зараз це здається плодом бурхливої ​​уяви, але тоді все було неймовірно реальним: варто було лише вимкнути світло, як поруч з'являлася моторошна істота, готова накинутися на неї. На щастя, все припинилося, коли її родина переїхала.

Та через багато років Ребекка раптом дізнається, що з її молодшим братом почало відбуватися те ж саме. Виходить, що ні дорослішання, ні зміна оточення не звільнили її від істоти з темряви. Тепер це схоже на справжнє родинне прокляття. Якщо так, то що ж його спричинило? І який демон полює на них?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили український трейлер комедії "Хлопці зі стволами"

Зараз ви читаєте новину «У фільму жахів "Не вимикай світло" з'явився український трейлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі