пʼятниця, 02 грудня 2016 16:05

У цирку покажуть виставу тільки для дорослих

У цирку покажуть виставу тільки для дорослих

17 грудня о 19:00 у київському Національному цирку відбудеться прем'єра вистави-хоррор "Афродизіак" . Має вікове обмеження 18+.

В основі вистави п'єса українського драматурга Віктора Понізова. Дія відбувається наприкінці XVIII сторіччя за часів Французької революції. Розповідає про людину, яка хотіла змінити світ. Він намагався рятувати людей від спокус, а насправді розбудив їхні тваринні інстинкти. Він хотів вберегти цнотливих, але почав вбивати. Із цього почалась кривава революція, яка продовжується й досі. Афродизіак – це історія людини, яка хотіла стати Богом.

"Ідея проекту в цирку у мене виникла спонтанно. У свій час його створював відомий український режисер Лесь Курбас. Сьогодні ж подібних масштабних проектів немає. Нам хотілось зробити щось шокуюче. Такий жанр як трилер або хоррор - широко використовується в кіно, і вперше буде показаний в українському театрі. Ми ведемо глядачів на межу емоцій, за допомогою жаху, страху виводимо їх із раціонального стану, змушуємо відчувати", -каже продюсер проекту Ірма Вітовська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виставку запрошують оголені танцюристи

На глядачів чекає новий формат українського театру. Театральна вистава проходитиме на арені цирку. Будуть задіяні спецефекти та світлове шоу. На сцені працюватимуть ілюзіоністи й акробати. Танцюватиме балет.

Режисер проекту – Максим Голенко. За музику відповідає композитор Дмитро Данов, автор музики до вистав "Вій" та "Королева краси". У проекті беруть участь близько 30 акторів із різних театрів. Серед них не тільки драматичні артисти, але й артисти цирку.

Вистава йтиме 17-18 грудня, 21-22 січня, 3-5 лютого. Початок о 19:00.

Минулу треш-виставу "Попи, мєнти, бабло, баби" Максим Голенко презентував у березні цього року.

Зараз ви читаєте новину «У цирку покажуть виставу тільки для дорослих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі