четвер, 28 січня 2016 15:53

В Україні відкриють "Дикий театр"

В Україні відкриють "Дикий театр"
Фото: cultprostir.ua

В лютому в Києві запрацює "Дикий театр", репертуар якого буде складатися з незвичайних форм театрального мистецтва.

Крім того, в театрі, який був створений з ініціативи українського театрального критика і продюсера Ярослави Кравченко, будуть демонструвати незалежні проекти.

"Нам набрид нудний, безідейний театр банальних форм та істин, і ми вирішили створити альтернативу. Всі ми розуміємо сьогоднішні реалії, тому робимо проект власними силами. ‎Ми хочемо, щоб під назвою "Дикий Театр" зібралися проекти, що розвивають індивідуальне мислення, ставлять незручні питання, тим самим розвиваючи глядача. Тому за формою вони мають бути зухвалі, чесні, мають "чіпляти". В подальших планах – налагодити міжнародну дистрибуцію, організовувати участь проектів у фестивалях, створювати копродукцію. Я дуже сподіваюсь, що згодом і держава зверне увагу на нашу та ряд інших незалежних ініціатив і подбає про них, хоча б надавши приміщення", - розповіла Кравченко.

10 лютого покажуть виставу "Вій 2.0" Максима Голенка, створену за п'єсою Наталки Ворожбит за мотивами Гоголя. Її покажуть у клубі Sentrum.

16 лютого відбудеться вистава-концерт Ксенії Скакун "JoyDivision", а 8 березня презентують треш-виставу Максима Голенка під назвою "Попи, мєнти, бабло, баби".

Зараз ви читаєте новину «В Україні відкриють "Дикий театр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі