четвер, 12 квітня 2012 16:10

Третина українців не збирається йти на парламентські вибори

Третина українців не збирається йти на парламентські вибори
Відсутність гідних кандидатів - важлива причина. Фото: tsn.ua

Третина українців (34%) поки не збирається брати участь в прийдешніх жовтневих парламентських виборах або поки не визначилися з цього питання. Про це свідчать дані соцопитування, проведеного донецькою компанією Research & Branding Group.

При цьому половина з них взагалі не знають, чому не підуть на вибори: 33% не змогли відповісти, а 17% респондентів не підуть без будь-якої причини.

Ще 27% на відкрите питання соціологів відповіли, що причиною є "недовіра до кандидатів", а 10% - "відсутність гідних кандидатів".

Близько половини (47%) респондентів, які не збираються брати участь в голосуванні або ще не визначилися зі своїм вибором, на сьогоднішній день стверджують, що не змінять своєї думки, тоді як кожен п'ятий з них (18%) допускає можливість того, що все-таки проголосує і за одну з партій, і за кандидата-мажоритарника, 7% - можливо проголосують за одного з кандидатів-мажоритарників, а 4% - можливо проголосують за одну з партій.

Зараз ви читаєте новину «Третина українців не збирається йти на парламентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути