понеділок, 14 травня 2012 18:47

"ТойХтоПройшовКрізьВогонь" у міжнародному рейтингу досягнув рекордної для себе позначки

"ТойХтоПройшовКрізьВогонь" у міжнародному рейтингу досягнув рекордної для себе позначки
Кадр з фільму. Джерело: 048.ua

За останні два тижні рейтинг фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" на IMDb - найбільшій у світі базі даних та веб-сайті про кінематограф - зріс на 216 процентів. Наразі він досягнув рекордної для фільму позначки у 11,668 балів.

Базою даних володіє компанія Amazon. Рейтингова система відслідковує кількість запитів професіоналів зареєстрованих в IMDb. Крім того, кожний відвідувач сайту може проголосувати за свої улюблені фільми.

Таке різке зростання рейтингу фільму, на думку авторів картини, свідчить про зацікавленість українською стрічкою професійної аудиторії.

Стрічку вважають першим, повністю знятим в Україні фільмом. Незабаром вона надійде у продаж на цифрових носіях. Однак, як повідомляли на офіційній сторінці фільму, піратські копії з'явилися значно раніше.

За словами продюсера фільму Володимира Філіппова, наклад дисків спершу планують не великим - від 500 до 1000 примірників. Про це Філіппов повідомив BBC.

24 травня фільм вийде на DVD в Росії, де його перший тираж складе 3 тисячі примірників. Фільм не дублюватимуть, а накладуть субтитри. Продюсер повідомив, що у цьому полягає стратегія просування стрічки - щоб оригінальну аудіодоріжку фільму зберегли.

Фільм вже з успіхом пройшов на українських екранах, зібравши 200 тисяч доларів. Вже зараз дистриб'ютори готують його прокат у Росії.

Зараз ви читаєте новину «"ТойХтоПройшовКрізьВогонь" у міжнародному рейтингу досягнув рекордної для себе позначки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі