вівторок, 28 лютого 2012 12:32

Інтернет-пірати заважають Іллєнку заробляти гроші на фільмі

Інтернет-пірати заважають Іллєнку заробляти гроші на фільмі

Михайло Іллєнко вважає появу його фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" у мережі інтернет згубним не лише для стрічки, але й для молодої української кіноіндустрії.

На офіційній сторінці фільму у мережі Facebook він оприлюднив звернення до українських глядачів.

"Для багатьох з вас це зручно, для фільму - фатально й остаточно знищує шанс на відтворення процесу виробництва, яке без повернення грошей через прокат неможливе! За п'ять років роботи над фільмом нас зупиняли декілька разів. Кожного разу наша група вирішувала проблеми самостійно, цього разу ми не обійдемося без вашої допомоги - самі не зупинимо фільм у мережі!" - зазначив режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це перший український прокатний фільм за весь час нашої незалежності"

При цьому Іллєнко додав, що перегляд піратської версії зіпсує враження від фільму: "Для мене особисто в цій ситуації є додаткові дві складові: вам пропонується качати і дивитися напівфабрикат, незавершену технічно версію, яка не має нічого спільного з фільмом. І на останнє - прошу вас не дивитися та не поширювати фільм в мережі".

Gazeta.ua вже писала, що фільм Михайла Іллєнка "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" є першим українським фільмом, який з'явився у загальноукраїнському прокаті. Фільм демонструвався у 20 містах та 59 кінозалах. Стрічка стартувала у прокаті 19 січня 2012 року і вже зібрала більше мільйона гривень.

Через брак фінансування фільм знімали 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Інтернет-пірати заважають Іллєнку заробляти гроші на фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі