середа, 26 жовтня 2016 14:39

"Сподіваюся, цей фільм стане українським хітом": у Києві презентували спортивний бойовик
25

Вечірка-презентація першого українського спортивного екшну "Правило бою" у рамках кінофестивалю "Молодість" відбулася в понеділок у столичному ресторані Coin.

Повнометражну художню стрічку про бокс "Правило бою" почали знімати в лютому цього року. Фільм має стати першою українською спортивною драмою, знятою за всіма правилами якісного світового екшну.

"Ми намагалися створити фільм про сучасного героя, - каже режисер стрічки Олексій Шапарев. - Фільм народжується три рази. Перший раз ми на папір його перекладаємо, потім втілюємо на знімальному майданчику. А тепер у монтажі, постпродакшні бачимо третю видозміну нашої картини".

На створення стрічки Олексія Шапарева, який позаторік зняв військовий серіал "Гвардія", надихнули успіхи олімпійського чемпіона з боксу і чемпіона світу за версією WBO Василя Ломаченка, якого тренував батько.

У "Правилі бою" знялися Олексій Горбунов, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін. Ахтем Сеїтаблаєв, Влад Нікітюк, Дмитро Ступка, співак лідер гурту О.Torvald Євген Галич, боксер Олександр Усик.

"Сподіваюсь, цей фільм стане справжнім українським хітом, - ділиться думками генеральний директор кінофестивалю "Молодість" Андрій Халпахчі. - Я впевнений, що розквіт українського кіно тільки настає. І вірю, що "Правило бою" стане паровозом, який повезе за собою локомотив українського кіно".

На вечірці презентували трейлер стрічки і два ексклюзивних уривки. Кульмінацією вечора стала прем'єра кліпу рок-групи O.Torvald на офіційний саундтрек фільму "Твій дух - твоя зброя". Відео презентував фронтмен гурту Женя Галич.

Прем'єра "Правила бою" відбудеться за місяць, 24 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюся, цей фільм стане українським хітом": у Києві презентували спортивний бойовик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі