понеділок, 18 листопада 2013 14:00

Співак Олександр Тищенко ховає свої картини на дачі

Співак Олександр Тищенко ховає свої картини на дачі
Фото: tishchenko.com.ua

Співак Олександр Тищенко пише трилер. Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв'ю.

"Крім поезії, пишу багато прози. Кілька років тому видав дитячу книжечку "Невероятные приключения". А тепер закінчую писати трилер. Сюжет заснований на подіях, які відбувалися в моєму житті. Всі вони - з Далекого Сходу, де я у 80-их роках багато гастролював", - сказав він.

"Книжка буде великою. Пишу вночі, коли повертаюся з роботи додому. Починаю о 23 і працюю до 2-3 ночі. Комп'ютером не користуюся, пишу від руки. Так виходить набагато швидше. Вже є видавець, який готовий зі мною співпрацювати", - додав Олександр Тищенко.

Також він зізнався, що два роки тому відкрив у собі талант художника. "Одного разу був сам вдома і захотілося щось намалювати. Поставив перед собою мольберт, дістав фарби і почав мазати. За якусь годину картина була вже готова. Відтоді намалював 18 картин", - сказав він.

"Свої картини показував знайомим художникам, але про своє авторство не говорив. Так всі вони довго роздивлялися полотна, а потім казали: "Ці картини намалював талановитий митець". Але поки показувати їх широкому загалу боюся. Зберігаю їх в себе на дачі", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Співак Олександр Тищенко ховає свої картини на дачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі